Vestfold Hudakademi AS

Vitamin C & B Infusion

Vitamin C & B Infusion

C-vitamininfusjon er den eneste prosessen som sikrer opptil 100% absorpsjon av vitamin C. Den forbedrer immunforsvaret og den generelle trivsel; og kan bidra til å forhindre fremtidige helseproblemer. C-vitamin i en antioksidant som hjelper til med å forhindre skade på celler forårsaket av frie radikaler. Det fungerer med enzymer for å spille en nøkkelrolle i å lage kollagen; og hjelper til med å forberede huden for eksponering for solen. C-vitamin kan også reparere skadet hud.

 


Hvem kan ha en C-vitamininfusion?

Prosedyren er sterkt anbefalt for de som regelmessig blir utsatt for giftstoffer som alkohol, sigarettrøyk, forurensning, plantevernmidler, tungmetaller og sur nedbør. Generelt sett er det veldig viktig for de som ønsker å unngå usunn livsstil og fokusere på godt kosthold og trening.

Klienter som sannsynligvis vil utvikle nyrestein, bør ikke behandles med høydose-vitamin C. Studier har vist at pasienter med en arvelig lidelse kalt G6PD-mangel ikke bør få høye doser vitamin C, fordi det kan forårsake hemolyse (a tilstand der røde blodlegemer blir ødelagt).

I tillegg, fordi vitamin C kan gjøre jern lettere absorbert og brukt av kroppen, anbefales ikke høye doser vitamin C til pasienter med hemokromatose (en tilstand der kroppen tar opp og lagrer mer jern enn den trenger).


Hvor mange injeksjoner av C-vitamininfusion trenger du? 

Hyppigheten av å gi C-vitamininfusion avhenger av individets helsetilstand.  


Sykepleiere får Diplom etter å bestått teoretisk del og deltatt på praksis.

Leger/tannleger er untatt teori innlevering, men anbefales å lese seg godt opp på sine anatomi kunnskaper i forkant av praksisundervisning / kurset. Diplom etter kursdeltakelse.

Veiledning i etterkant av kurset for de som ønsker det.

Skolereglement, påmelding og betingelser 

 

Opptakskrav

Sykepleier / Leger / Tannleger


Pris

Kr 16 000

 

KursdatoerThe Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Download our Info for Overseas Delegates