Vestfold Hudakademi AS

IPL / Laser

IPL / Laser Sertifisering / Laser spesialist

Diploma in Laser and Intense Pulsed Light Treatments
ITEC level 4 (Bachelor)
QCF Level 4 - QAN 500/1212/5

 

 

Laser Spesialist

Fullført og bestått opplæring fører fram til komptanse som laser spesialist med bachelor grad Level 4. 

Innhold i studiet

Avanset hudpleie med laser og intenspulset lys (IPL) (100 timers diplomstudium). 

Laserterapeutens ansvarsområde er å ivareta, veilede og gi optimal behandling for å normalisere og opprettholde en sunn hud og hudstuktur, forebygge hårtap og fjerne generende hårvekst, fjerne hudtagger, sprengte blodårer, kviser, pigment, rynker og arr med hjelp av laser og intenspulset lysbehandling. 

Teori

E-learnngsbasert teori i lasermedisin, lover/forskrifter, profesjonell yrkesutøvese. Teorien er webasert med skype undervisning/personolig veiledning og foregår over skolens intranett i forkant av praksis.

IPL og lys for skinrejuvenering

Interansjonalt sertifikat / Diplom i Laser og IPL hudfornyelse. Hovedformålet med kurset er å gi studenten teoretiske og praktiske kunnskaper og ferdighet for å gi behandlinger med det formål å forbedre tilstanden i huden ved bruk av laser og IPL utstyr. ITEC Diploma i Laser og IPL behandlinger består av tre elementer - kunnskaper, ferdigheter og behandlingsdokumentasjon.

Pris kr 14 950 (som enkel modul)

IPL / Laser hårfjerning

Kurset gir studenten sertifisering i IPL / laser behandling for permanent reduserende hårfjerning. Kurset inneholder en teoridel og en praktisk del med tilhørende prøve/eksamen i tilegg til praksis. Diploma/sertififat gis etter bestått teoretisk og praktis eksamen.

Pris kr 14 950 (som enkel modul)

Praksis seminar

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy (England) og ledende spesialister innen antiage-kirurgi, dermatologi og medisinsk hudpleie, og du kan ta deler/hele praksis i et fast-track studium i Broadway, England. 

Download our Info for Overseas Delegates

 

Skolereglement, påmelding og betingelser 

Vi har ITEC internasjonal godkjennelse for alle studier opptil level 4 hudpleie og hudpleie for sykepleiere og leger.

 

Under de nye regelmangene, krever mange forsikringsselskapene nå full formel Nivå 4 laser utdanning før de kan gi forsikringsdekning.

 

Nyttige paragrafer til strålevernets forskrifter fo bruk av IPL/laser i norge:


Diplom utdannelser med internasjonal sertifikat

  • Laser / IPL  hårfjerning
  • IPL / lysbehandling skin-rejuvenering
  • Elektriske ansiktsapparater
  • Mikrodermabration
  • Avansert Hudpleie
  • Anatomi og fysiologi
 

Pris

Kr 39 950 (Finansiering tilgjengelig)

Inkl. Praksis-seminar med web-basert e-learning teori og privat veiledning og fellestransport til og fra Birmingham flyplass.

Kr 3 000 for internasjonal eksamen og sertifisering

 

Neste Kurs

  • 22-26 mars 2019
  • 6-11 september 2019
  • 3-4 oktober 2019

The Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Download our Info for Overseas Delegates

 

Lumina Laser Systemet

 

Vi introduserer nå den Britiske produserte Lumina Laser Systemet som er en medisinsk-grade IPL, LP Nd: YAG laser og er kreditert på NHS Supply Chain rammeavtalen.

Lumina leverer raske og klinisk effektive behandlingsresultater med overlegen effekt og er spesielt designet for å kunne tilpasses behovene til Leger, sykepleiere, hudpleiere /avansert som har sammarbeid med lege.