Vestfold Hudakademi AS

Hudpleie "fast-track"

Hudpleie "fast-track"

Diploma for Beauty Specialists
Level 2 (International)
UK Accreditation: QAN 100/1914/5

 

Det stadig økende kravet fra mennesker om alltid å se bra og velstelte ut og samtidig å føle velvære har gjort denne karrieren til en av de mest etterspurte over de siste 10 årene. Dette har medført et stadig økende behov for profesjonelle terapeuter som kan gi profesjonelle behandlinger over hele verden.

Hudpleie «fast-track» er et design studium med utvalgte deler av en fullverdig hudpleieutdannelse som gjør det deg kvalifisert til å arbeide med profesjonell hudpleiebehadlinger. Hudpleie «fast-track» inneholder fagene hudpleie og øyebehandlinger, manikyr/pedikyr, voksing og makeup.Studiet er et komprimert Beauty Specialist studium, og krever høy intensitiet, vilje og arbeidsmengde for å fullføres.

Hudpleie fast track utdanning foregår over 16 intensive praksis dager + 4 praksisdager (tilsammen 20 dager). Teori utføres via vårt web-baserte e-learning program, som bør være godkjent i god tid før praksis. Du får etter bestått skriftelig/praktisk eksamen tittelen internasjonal godkjent hudpleier og har anledning til å gjøre profesjonelle hud og skjønnhetsbehandlinger i hudpleiesalonger, hudklinikker, parfymerier og taxfree butikker og jobbe innen salg av hud- og skjønnhetspleieprodukter.

Sted:
 • Sandefjord
 • Praksis start dag: Siste fem dager i slutten av hver månede
 • Varighet: 5-dager en gang per måneder over 5 måneder
 • Finansiering tilgjengelig  

 

ITEC "Hudpleie oppfriskning" - 3 måneder

Kurset er et oppfriskningskurs for offentlig godkjent hudpleiere som har vært borte fra hudpleieyrket en stund og/eller som vil ha en oppdatering og internasjonal godkjennelse. Kurset gir deg hudpleiefaglig oppdatering og innsikt i nye prosedyrer, behandingsmetoder og moderne teknologi. 

Hudpleieyrket har gjennomgått store endringer siste ti-år. Hudpleiere som har tatt hudpleieutdanning på nittitallet eller tidligere, og de som har vært borte fra yrket en tid, møter i dag en hverdag preget av ny teknologi og en helt ny behandlingsmeny.

Hudpleie oppfriskningskurs er er et komprimert studium der essensielle og dagsaktuelle teoretiske og teknologisk kunnskaper/praktiske prosedyrer blir grundig gjennomgått. Hudpleie oppfrisknings kurs foregår over 3 intensive praksis på skolen. I forkant av praksisukene må du gjennomgå og bestå teori via vårt e-learning program. Du oppnår etter bestått skriftelig/praktisk eksamen å få internasjonal godkjenning og får tittelen internasjonal godkjent hudpleier. 

Etter å ha bestått ITEC "FAST-TRACK" og/eller oppfriskningskurs kan du via vår internasjonale skole Scandinavian Skincare Academy melde deg på Beauty Exclusive Course og få en uvurderlig arbeidserfaring og praksis ved en av de mest ekslusive klinikker og SPA i England. Du vil også få muligheten til å jobbe med forskjellige internasjonale merkenavn for å sikre deg up-to-date informasjon om hva som er nytt innen spaindustrien.

 

Aktuelle arbeidsteder

Aktuelle arbeidsteder etter endt utdannelse kan for eksempel være:

 • Hud og fotpleieinstitutter
 • Spa og hotell nasjonalt/internasjonalt
 • Parfymeri,og apotek
 • Helse og serviceinstitusjoner
 • Egen salong

 

Neste kurs

 • Spør oss

 

Pris

 • kr 68 000 inkl. matriell (til bruk i undervisning).
 • Personlig utstyrspakke tilkommer ekstra kr 4 990
 • Internasjonal eksamensgebyr kr 3 000
 • Finansiering tilgjengelig


The Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Download our Info for Overseas Delegates