Vestfold Hudakademi AS

Hudpleie utdanning

Fulltid og deltids utdanning

Finansiering tilgjengelig inkl. lånekasse

 


  

Følger statens offentlig godkjente læreplan (Kunnskapsløftet VG2 og VG3) 

Vi kan tilby fullverdig hudpleieutdanning 1-årig fulltid (over 2 semestre) og 2-årig deltidsutdanning (over 4 semestre). Studiet er modulbasert og består av teori/praksis på skolen, nettbasert oppgaveinnlevering, praksisutplassering/studentbedrift og selvstudium. Hver modul består av et tema med teori og praksis som avsluttes med en prøve. Etter bestått prøve i alle moduler meldes du opp til avsluttende nasjonal eksamen.

Det blir undervist i henhold til Kunnskapsløftet i programfagene Helsefremmende arbeid (dermatologi, miljølære, sykdomslære), Kommunikasjon og samhandling (service- og etikk, bedriftslære) og Yrkesutøvelse (hudpleiefag, apparat- og produklære, fotpleie, makeup og fargelære).

ITEC Beauty Specialist

Vestfold Hudakademi tilbyr alle studenter muligheten til å ta internasjonal eksamen fra ITEC (Internasjonal Therapy Examination Council, UK, dvs. internasjonalt eksamensråd) og BTI (Breauty Therapists International) som vil gi deg kvalifikasjoner til å jobbe profesjonelt som hudpleier i Norge og i andre land verden over. ITEC er modulbasert hudpleiestudium som gjør det mulig for deg å studere og jobbe samtidig.

Etter bestått/godkjent modul har du muligheten til arbeide profesjonelt og ta imot kunder.

Hudpleie Lånekassen
VIEW > 
Hudpleie "fast-track"
VIEW > 
ITEC level 2 Diploma for Beauty Spesialist
VIEW > 
ITEC level 3 Diploma for Beauty Spesialist
VIEW > 
ITEC Level 2&3 Diploma Beauty Spesialist
VIEW > 
ITEC SPA og Holistisk Massasje
VIEW > 
Kosmetisk Hudpleie
VIEW >